Vappu 2020

torstai 30. huhtikuuta 2020


En ole ikinä viettänyt vappua sen suuremmin ja tänäkin vuonna korona ja raskaus aiheuttavat sen, että vappu vietetään kiltisti kotona. Tänä vuonna minun piti olla vappu töissä tienaamassa rahaa, mutta jalkaan iski plantaarifaskiitti, joten nyt vappu vietetään saikulla kävelyä vältellen.

Olo on viime aikoina ollut kuin vappupallolla. Vatsa on ottanut kauhean kasvupyrähdyksen ja takit eivät mahdu kunnolla päälle. Muuttuvan kehon hyväksyminen on hieman hankalaa, koska en muutenkaan ole kropaltani kokoa siro, joten mitä suuremmaksi tässä tulee, niin sitä enemmän ulkomuoto ahdistaa. Toki olen enemmän kuin kiitollinen tästä raskaudesta ja hämmästynyt mihin kaikkeen naisen vartalo kykeneekään raskauden aikana, mutta odotan myös innolla sitä aikaa, että mahdun taas kaikkiin omiin vaatteisiini eikä enää tarvitsisi lainailla miehen huppareita.

Mutta palataanpa takaisin aiheeseen vappu. Vaikka en yleensä vappua juhli, niin halusin tänä vuonna kuitenkin hankkia simaa ja kokeilla leipoa ensimmäistä kertaa vappumunkkeja! Kakarana vapussa parasta oli äidin tekemä sima ja munkit - toivottavasti minä onnistuisin munkeissa yhtä hyvin kuin äitini. Nyt otankin suunnaksi keittiön ja toivotaan, etten saa aikaiseksi rasvapaloa!

Hyvää vappua kaikille! :)

Lähetä kommentti