Uusi alku

sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Uusi blogi, tyhjä tekstikenttä. Toisaalta tämä tuntuu ihanalta - aloittaa aivan alusta. Toisaalta tämä on myös hankalaa.

Täällä kirjoittelee siis Laura, 30-vuotias nainen, joka ennen kirjoitti kosmetiikkapainotteista lifestyle-blogia. En halua jakaa entistä blogiani täällä, koska tämä ei muuten tuntuisi aivan uudelta alulta. Halusin aloittaa uuden blogin, koska koen, että elämäni on nyt ottanut aivan uuden suunnan eikä se kata enää niin paljoa pinnallista kosmetiikkaa.

Asun viime vuonna rakennetussa pienessä omakotitalossa avomieheni, berninpaimenkoiramme ja kahden kissamme kanssa. Odotamme tällä hetkellä ensimmäistä lastamme, jonka olisi tarkoitus saapua täydentämään pientä perhettämme elokuussa. Työskentelen hoitoalalla ja vapaa-ajan käytän mieluiten metsässä metsästäen tai koiran kanssa ulkoillen. Kotona tykkään leipoa ja pelailla lautapelejä mieheni kanssa.

En halua kategorioida uutta blogiani sen tarkemmin, mutta täällä pääsette lukemaan tulevasta lapsiperheen elämästä, sisustamisesta, leivontapäivistäni, ajatuksistani maailman asioista ja ehkä joskus myös tännekin eksyy kosmetiikka-aiheisia postauksia.

Tervetuloa!

Lähetä kommentti