Lastenhuoneen taulut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020


Lastenhuoneen sisustusta olen hieman jo suunnitellut ja joitain asioita jopa uskaltanut toteuttaa. Koska raskaus ei ollut mikään helpoin saavutus niin on ollut todella vaikea uskoa, että kaikki menee ihan maaliin asti ja lapsi joskus syntyisikin. Tämän takia ihan kaikkea en ole uskaltanut tehdä/toteuttaa lastenhuoneen osalta. Nyt kuitenkin olen hankkinut jo muutamia asioita huonetta koristamaan ja tässä olisi edullisimmat hankinnat, mitä olen sisustusta varten hankkinut.

Törmäsin nettiä selaillessani Pikkuruiset-nettikauppaan, missä oli mitä suloisempia julisteita lastenhuoneeseen. Rakastan lastenhuoneiden sisustuksessa eläinaiheisia asioita, joten tiesin heti, että haluan kotiuttaa meidän lastenhuoneeseen Pikkuruisilta ainakin muutaman julisteen.

Valitsin julisteista kolme erikokoista julistetta. Isoimmassa söpöilee jänis ja keskikokoisessa kettu. Pienimmäksi julisteeksi valitsin tekstin, joka kolahti.

Tämä trio on hellyyttävä ja näistä saa luotua kivan taulukokonaisuuden. Vielä en tosin ole päättänyt mille seinälle taulut laitan, mutta eiköhän paikka löydy helposti, kun saamme huonetta enemmän eteenpäin.

Kehykset julisteisiin hankin JYSK:stä. Halusin puisilla kehyksillä tuoda lastenhuoneeseen hieman lämpöä, koska muuten huoneessa vallitsee harmaan ja valkoisen harmonia.

*Postauksessa oleva linkki ei tuota bloggaajalle tuloja.


Lähetä kommentti