Kotiutumisasut

keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Laskettuaika alkaa uhkaavasti lähestymään ja sairaalakassia on alettu miehen kanssa pakkaamaan. Vielä kassi kaipaa muutamia juttuja mukaansa ja yritänkin saada sen kokoon ensiviikkoon mennessä. Minille olen jo jokin aika sitten kotiutumisasut valinnut mukaan ja näistä ajattelinkin tällä kertaa keskustella.


Halusin sairaalaan mukaan neutraalit vaatteet (tai no ei meiltä muita oikein löydykään), koska sukupuoli selviää, kun saamme minin maailmaan. Neutraalien sävyjen lisäksi halusin kaksi asua hieman eri koossa, mutta myös sellaiset vaatekappaleet, että asujen osia voimme sitten yhdistellä, jos tilanne sitä vaatii. Kuitenkin vauvan koko on mysteeri ja toiseksi elokuussa voi olla viileä tai lämmin sää, joten vaatteet pitää sopia eri sääolosuhteisiinkin. Toki minin ei tarvitse olla ulkona kuin pienen hetken, kun siirrymme autoon.


Rakastan Newbien vaatteita, joten halusin minille mukaan edes joitakin Newbien vaatekappaleita. Ruskea neulepaita sopii hyvin myös harmaiden sävyjen kanssa, mutta eniten haluaisin yhdistää sen luontoaiheisiin pöksyihin, mitkä ovat syötävän suloiset!

Vauvalla pitää olla sairaalasta lähtiessä tumput, myssyt ja sukat, joten niitä olen laukkuun pakannut kaksin kappalein. Jos viileä sää yllättää kotiin lähtiessä niin pakkasin mukaan vielä paksummat töppöset.

Vauvan vaatteiden valitseminen on ihanaa puuhaa ja voisin hypistellä noita pieniä vaatteita koko päivän. Valitseminen on myös todella vaikeaa, koska tilanne tulee olemaan meille aivan uusi ja sitä epäilee kaikkia päätöksiään.

Mitä äiti-ihmiset luulevat, riittääkö nämä vaatekappaleet säälle kuin säälle? :)

Lähetä kommentti